8 hetes program

7. TALÁLKOZÓ

2018.04.17 23:54:25

A kapcsolatdiagram elkészítésekor teljesen normális, ha egymásnak ellentmondó érzéseket fedezünk fel magunkban, hiszen az adott kapcsolaton belül az események és az élmények lehetnek negatívak és pozitívak.

A találkozók során a Gyógyulás a gyászból kézi könyvet használjuk és a jelen alkalom során a GYÓGYÍTÓ TÉNYEZŐK témáivá alakítjuk át a diagramon szereplő eseményeket.

Minden egyes eseményt elhelyezünk

-          a FONTOS ÉRZELMI MONDANIVALÓK

-          a MEGKÖVETÉS (fájdalmas események ELISMERÉSE)

-          a MEGBOCSÁTÁS kategóriáiban. 

Bármilyen egyszerűnek is tűnik, ezek a kategóriák lefednek minden meg nem valósult érzelmi kommunikációt.

Néha nem könnyű pontosan eldönteni melyik kategóriába vagy összetevőbe illeszthetőek be az egyes események.., lehet, hogy valamelyik kategóriába több esemény sorolható. 

A megkövetés vagy jóvátétel a sajnálatunk kifejezése minden megtett vagy elmulasztott dologért, amellyel a másikat megbántottuk.

A megbocsátás egy szebb és jobb tegnap reményének feladása. A megbocsátás tett, nem pedig érzelem.

A fontos érzelmi mondanivaló pedig minden meg nem valósult érzelmi kommunikáció, amely sem nem jóvátétel, sem nem megbocsátás.

Mivel minden kapcsolat egyedi, így minden gyász- vagy veszteség is egyedi, ezért az érzelmi reakciók is eltérőek a kapcsolat áttekintése során.


Kedves Olvasóm!

Amennyiben áttekintetted az eddigi találkozók leírását és úgy érzed, hogy szükséged van veszteségeid kapcsán egy kapcsolatod érzelmi beteljesítésére, várlak szeretetteljes és megértő figyelemmel egyéni program keretében, egyeztetett időpontban, valamint 8, illetve 12 hetes támogató csoportokba!

Kérlek regisztrálj a face.to.face.szeged@gmail.com mail címen, amelyet követően tájékoztatót küldök.