8 hetes program

5. TALÁLKOZÓ

2018.04.01 16:54:06

Elérkeztünk az eddigi legszemélyesebb és lehet, hogy a leginkább érzelmekkel telített találkozóhoz. Lehet egy kicsit ijesztő lesz, aggodalmat vagy félelmet érzünk, hisz olyan dolgot csinálunk, amit még soha nem csináltunk ezelőtt.

Felvezetjük VESZTESÉGDIAGRAMUNKAT…

A veszteségdiagram felállítása érzelmi reakciók széles skáláját hozhatja felszínre, de előfordulhat az is, hogy nem sokat vagy egyáltalán semmit. Az esetleges félelmek ellenére ezeket az érzéseket meg kell engedni magunknak! Fogadjuk el, ne szégyenkezzünk, ne legyünk zavarban.A diagram elkészítéséhez húzunk a papírlapon egy egyenest, amelynek az elejére felírjuk születési évünk számát, a végére pedig a jelen évszámot.

Első bejegyzésünk feltüntetéséhez megjelöljük tudatos emlékezésünk kezdetét jelző esemény évszámát, amely esemény bármely lehet amire vissza tudunk emlékezni. Majd felidézzük azt az eseményt, amelyet a legfájdalmasabb veszteségnek tartunk és elhelyezzük az idővonalon .., adunk magunknak egy órát és életünk fájdalmas – eltérő intenzitású – eseményeit tüntetjük fel.

Az idő és az érzelmek ereje…

Minden gyászt és minden veszteséget 100%-an megtapasztalunk. Nincsen olyan, hogy félig gyászol valaki és nem hasonlítjuk össze veszteségeinket. A diagram összeállításához azonban hozzá kell rendelnünk az intenzitás különféle fokozatait a veszteségeinkhez.

Az érzelmileg megterhelő óra alatt sírni és talán nevetni fogunk.., ez így természetes!

Ezt követően egy-egy esemény után áttekintjük milyen hatást gyakoroltak ránk veszteségeink. Keresni fogjuk a „téves információkat”, az „átmeneti energia felszabadító viselkedéseket”, megnézzük voltak-e baleseteink, betegségeink a megélt veszteségeink után.

Kedves Olvasóm!

Amennyiben áttekintetted az eddigi találkozók leírását és úgy érzed, hogy szükséged van veszteségeid kapcsán szeretetteljes és megértő figyelemre várlak egyéni program keretében, egyeztetett időpontban, valamint 8, illetve 12 hetes támogató csoportokba!

Kérlek regisztrálj a face.to.face.szeged@gmail.com mail címen, amelyet követően tájékoztatót küldök.