8 hetes program

6. TALÁLKOZÓ

2018.04.07 22:12:42

Mint ahogy minden gyász, úgy minden kapcsolat is egyedi. Senki más nézőpontja nem számít és nem segít, ha az életünkre hatást gyakorló emberekkel való kapcsolatunkról van szó.

Másoknak nincs szavazati joguk a kapcsolatunkra vonatkozó érzelmi emlékek terén!

Csak az számít, hogy mi magunk hogy érzünk a történtekkel kapcsolatban.

A kapcsolat egészét meg kell vizsgálnia a veszteséget szenvedőnek.

Egy kapcsolaton belül az események és az élmények lehetnek negatívak és pozitívak egyaránt. A cél a meg nem valósult közlések megtalálása.

A KAPCSOLATDIAGRAM  elkészítése során mindent leírunk, ami eszünkbe jut és meghatározzuk egyes eseményekről, hogy pozitívak vagy negatívak. Lehet, hogy emlékezetünk az időrendet nem követi, megkeressük a félreértéseket, csakúgy, mint az emlékezetes eseményeket.

Lehetnek olyan események, amelyeket már megbeszélt vagy beteljesített a veszteséget szenvedő, amikor még élt a személy vagy amikor még házasok voltak. Ezek is jelölésre kerülnek a diagramon, azért, mert egyrészt a teljes kapcsolat  részei, másrészt azért, mert segíthetnek újabb események feltárásában, amelyeket még fel kell tüntetni a diagramon, a pontosság céljából.

Kedves Olvasóm!

Amennyiben áttekintetted az eddigi találkozók leírását és úgy érzed, hogy szükséged van veszteségeid kapcsán egy kapcsolatod érzelmi beteljesítésére, várlak szeretetteljes és megértő figyelemmel egyéni program keretében, egyeztetett időpontban, valamint 8, illetve 12 hetes támogató csoportokba!

Kérlek regisztrálj a face.to.face.szeged@gmail.com mail címen, amelyet követően tájékoztatót küldök.