Befektetés önmagadba!

Támogató csoport veszteségeink feldolgozásához

2019.03.13 23:58:14

"Amikor a támogató csoportban való részvételem lehetőségét felajánlottad nem tudtam, mire vállalkozom. Csak azt, hogy segítségre van szükségem.

Úgy éreztem hiába van mellettem édesanyám és a barátaim, akik meghallgatnak és támogatnak, mégsem elegendő az ő vigasztalásuk, biztatásuk.

Egy „külső szemre” volt szükségem. Egy olyan hangra, aki nem ismer, így elfogulatlanul, előzetes vélemény, ítélet nélkül figyel rám.

Úgy érzem ezt megkaptam Tőled.

Az első néhány alkalommal inkább a kíváncsiság hajtott. A találkozások felénél már a mély,  eddig nem tisztázott, elnyomott érzéseim kerültek felszínre, sok sírással kísérve.

Most, hogy a 8 hetes csoportos részvételünk lezárult, egy belső nyugodtság van bennem. Helyére kerültek az érzéseim, már nem egy érzelmi káosz közepében vergődöm, de legalábbis határozottan kifelé haladok belőle.

Úgy gondolom, hogy most már jobban tudom képviselni saját érdekeimet és felvállalni döntéseimet (még ha hibásak, akkor is).

Köszönöm az irányomba tanúsított türelmedet és megértésedet, ill. a ránk szánt időt is."

                                                                                                                            (Gyné G.T.)


"Részt vettem az előző csoportban.
Sok mindent megtanultam, megértettem mi miért történik...
Meleg szívvel tudom ajánlani mindenkinek...."

                                                                                                 (B.I.)

Csoporttársaimnak és a további jelentkezőknek az alábbi idézettel üzennék:

                                                                                                 (Dr. L.E.)


"Ne gyászolj! (...) Felejts el engem addig a határig, amíg már nem zavar a rám való emlékezés. Egészen ne! Az fájna! De legyek én körötted valami szelíd és nem bántó emlék, olyan, akire jólesik gondolni, de már nem könnyeztet meg. Ne úgy jussak az eszedbe, hogy belerándulj a fájdalomba, hanem úgy, hogy elmosolyodj."
(Szabó Magda)

 


Szeretettel és megértő figyelemmel várom Önt/Önöket a 2019. év második alkalommal, általam meghirdetett - tavaszi -, újra induló 8 hetes támogató csoportomba. A csoport tagjai szerda délutánonként találkoznak. Első alkalommal 2019. március 20. napján találkozunk, amikor prezentációs tájékoztatót is tartok Gyászfeldolgozás Módszer®-ről.

A Gyászfeldolgozás Módszer® a csoportos program keretében is az egyéni, önsegítő módszer elsajátítását nyújtja, ugyanakkor a csoportos forma, az, hogy mások "fájdalomtörténeteit" meghallgatjuk, a sajátunk megfogalmazásához is közelebb visz.
Az induló csoport - mint az eddigiek is - az első két alkalommal nyitott, a harmadik alkalomtól zárttá válik.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a következő mail címen tehet/tehetsz meg: face.to.face.szeged@gmail.com.

A regisztrációt követően visszaigazolást és további részleteket küldök meg.

Helyszín: 6723 Szeged, József Attila sgt. 74. II. üzlet, Tel.: 30 635 6589

Ha barátaid, ismerőseid között van akinek segíthetsz ezzel az információval, tudasd vele a programot, oszd meg a bejegyzést !
dr. Szilágyi Ágnes
Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista,
mediátor, párkapcsolati coach